Hoofdstuk Zes

KAVIAAR
DURF

1987
La Prairie creëert een fenomeen in huidverzorging met de introductie
van Skin Caviar, het eerste ingekapselde afgiftesysteem om actieve ingrediënten, inclusief Kaviaarextract, in kaviaarparels te behouden.
Kaviaarparels die iconisch zullen worden.  

Scrol verder en ontdek meer

HET ONTSTAAN

Ruim 30 jaar geleden maakte La Prairie de gedurfde keuze voor het gebruik van kaviaar, een bron van rijke voedingsstoffen, gewild vanwege zijn kracht om de huid te verrijken en te vernieuwen.
Van het kweken van hoogwaardige steur in water uit Zwitserse alpenbronnen tot het oogsten van de kaviaar en het transformeren van het ingrediënt tot krachtige huidverzorgingsproducten, streeft  La Prairie er voortdurend naar de kostbare elementen van kaviaar voortdurend te vangen vanwege hun unieke, herstellende eigenschappen.

Lees meer
Ontdek de collectie
GEMAAKT IN ZWITSERLAND

La Prairie's kaviaar is verrijkt met de tijd zelf. In de Zwitserse Alpen wordt een exclusief aantal hoogwaardige steuren in baden met water uit alpenbronnen gekweekt. Het bronwater sijpelt maandenlang door de rotsen en ondergaat daardoor een proces van natuurlijke filtratie, en voert zo de rijke mineralen van dit eeuwenoude landschap met zich mee, met een buitengewone kwaliteit van kaviaaringrediënten als gevolg.

Lees meer
ULTRAMODERNE TECHNOLOGIE

Kaviaar is een buitengewoon natuurlijk product dat in staat is om het leven te ondersteunen, en, zoals de wetenschappers van La Prairie ontdekten, de huid voedt en verbetert. Dankzij jarenlang onderzoek en nieuwe technologische ontwikkelingen heeft de Skin Caviar Collection zich sinds haar ontstaan kunnen ontwikkelen om altijd exceptionele liftende en verstevigende voordelen te bieden, gecombineerd met geavanceerde resultaten en voortreffelijke texturen.
La Prairie beheerst de kunst van kaviaar, waarbij innovatieve technieken worden nagestreefd om kaviaar van zijn natuurlijke staat in krachtige componenten te transformeren: Kaviaarextract. Kaviaarwater, Caviar Absolute, Caviar Premier. Met elke gedurfde en kunstzinnige interpretatie wordt La Prairie's zoektocht naar tijdloze schoonheid een belofte.

Lees meer
Ontdek de nieuwste innovatie
LUXE

Als fundamenteel eerbetoon aan verfijning is kaviaar sinds de tijd van de Tsaren een symbool van decadentie en genot. La Prairie heeft zich door deze delicatesse laten inspireren en het verworven tot een exclusieve weelde voor de huid. Deze ondergaat een volledige transformatie en profiteert van optimale lifting en versteviging, door middel van een iconische zintuiglijke ervaring.

Lees meer
De andere hoofdstukken
Binnenkort

Krijg exclusieve vroegtijdige toegang tot La Prairie's toekomstige Editorial-sectie en verdiep u in onze wereld.