Hoofdstuk Zeven

DE BRON VAN
HAUTE-REJUVENATION

De schoonheid van het Platinum Moment,
nu en voor altijd.

Scrol verder en ontdek meer

VAN HET VERLEDEN NAAR HET HEDEN
VAN VERJONGING NAAR HAUTE-REJUVENATION​

De Wetenschap van Haute-Rejuvenation is geïnspireerd door het baanbrekende werk van Dr. Paul Niehans, de vader van de cellulaire therapie en oprichter van de Clinique La Prairie. Deze pionier geloofde dat verjonging, zijn specialisatie, niet alleen ging over het verlengen van het leven – of het toevoegen van jaren aan het leven, maar ook over het verbeteren van de kwaliteit van het leven – ofwel het toevoegen van leven aan jaren.

Lees meer
Lees meer over de Clinique
INTERCONNECTIE EN DE CYCLUS VAN VERJONGING

Geïnspireerd door het uitstellen van tijd zoals in de verste uithoeken van het universum waar platina ontstond, probeerden de wetenschappers van La Prairie dit “Platinum Moment” via Haute-Rejuvenation na te bootsen. Haute-Rejuvenation richt zich op een groot aantal onderling verbonden verjongingsprocessen in de huid. Dankzij belangrijke verjongende eigenschappen verdelen vele voordelen zich over alle huidlagen. Dit creëert een volmaakte cyclus van verjongingsprocessen, om alle tekenen van veroudering te bestrijden. Naarmate de huid verjongt, weerspiegelt deze de schoonheid van het Platinum Moment, nu en voor altijd.

Lees meer
Ontdek de Platinum Experience
EEN EEUWIGDUREND PLATINUM MOMENT

Bij het ontwikkelen van de Platinum Rare Collectie past La Prairie dezelfde principes toe als die van de haute couture, haute horlogerie en haute joaillerie – van een zorgvuldige selectie van zijn ruwe, kostbare ingrediënten tot een deskundige formulering en het sublieme ontwerp van het design, elke Platinum Rare creatie is een begerenswaardig object. Deze combinatie van luxe bekwaamheid en exceptionele huidverzorgende voordelen definieert de ware essentie van Haute-Rejuvenation – La Prairie's kwaliteit van ultieme kunst om een jeugdige uitstraling te laten herleven. Met deze filosofie herdefinieert de Platinum Rare Collection verjonging zoals wij die nu kennen: een moment waarop tijd lijkt stil te staan, voor eeuwigdurende verjonging.

Lees meer
Ontdek de collectie
LA PRAIRIE’S PLATINUM MULTI-PEPTIDE

Als resultaat van jarenlang onderzoek – de tijd die nodig is om een product van waar haute-vakmanschap te creëren – opent La Prairie’s Platinum Science een nieuw hoofdstuk met de laatste doorbraak, het exclusieve Platinum Multi-Peptide. Een combinatie van krachtige peptiden samengesmolten door de kracht van platina, ontworpen om de virtuoze cyclus van verjonging te stimuleren en te ondersteunen.

Lees meer
LA PRAIRIE’S EXCLUSIEVE CELLULAR COMPLEX

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Collection is verrijkt met La Prairie's Exclusieve Cellular Complex, dat gebruikmaakt van ultramodern biotechnologisch onderzoek om nieuw leven en energie te geven aan juist die cellen waar schoonheid begint. Het voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen en helpt haar te beschermen tegen stressfactoren. Ook richt het zich op de belangrijke cellen en de bestanddelen van de extracellulaire matrix, voor een jeugdige uitstraling van de huid.

Lees meer
Lees meer over het Exclusieve Cellular Complex
De andere hoofdstukken
Binnenkort

Krijg exclusieve vroegtijdige toegang tot La Prairie's toekomstige Editorial-sectie en verdiep u in onze wereld.