Sluiten

Hoofdstuk Vier

EEN VERHAAL VAN
LUXE

Speel de film af

La Prairie eert de oneindigheid van majestueuze bergen – hun verhevenheid, hun kalmerende hoogte en perfecte stilte, hun serene, gedempte minerale tonen en hun hoekige randen die overgaan in een geheimzinnige diepte.

Tegelijkertijd vindt La Prairie inspiratie in de kloven van de zee, zijn mysteries, zijn metamorfosen, waar het licht en het water gezamenlijk hun lied ten gehore brengen en waar de horizon onvermoeibaar de ruimte vormgeeft.

Scrol verder en ontdek meer

PLATINA

Ontdek de eeuwige schoonheid van platina. Diep in het kloppende hart van de nacht, in een gewelf van sterren, ligt haar uitzonderlijke tijdloosheid. Kijk voorbij haar ingetogen oppervlak en ontdek haar voortdurende verfijning en puurheid, het bewijs van elegantie.

Lees meer
Ontdek de Platinum Rare Collection
GOUD

Luister naar de virtuositeit van het gouden sirenenlied. In de flamboyante symfonie van de zon, deinend op haar akkoorden en schitterende harmonieën, schijnt haar weelde. Omarm haar pracht, het zelfvertrouwen van haar uitstraling, en word omhuld door haar glans.

Lees meer
Ontdek de Radiance Collection
WITTE KAVIAAR

Dwaal door een tuin van stralende dromen. In de bocht van het schaduwrijke pad, verrast en verwondert de helderheid van witte kaviaar. Ontcijfer de geheimen van dit glanzende boeket, van deze parels van eeuwigheid.

Lees meer
Ontdek de White Caviar Collection
KAVIAAR

Volg de stroom van de rivier, doorkruis velden en bossen op de lange, kalme reis naar de zee. De stilte is hier omhuld in een kobaltblauwe japon van moirézijde. Haar plooien herbergen de mysteries van kaviaar, een ode aan verfijning, een belofte van wat mogelijk is.

Lees meer
Ontdek de Skin Caviar Collection
De andere hoofdstukken
Binnenkort

Krijg exclusieve vroegtijdige toegang tot La Prairie's toekomstige Editorial-sectie en verdiep u in onze wereld.