Hoofdstuk Drie

HET EXCLUSIEVE
CELLULAR COMPLEX

Het exclusieve Cellular Complex is La Prairie’s antiverouderende, leeftijdstrotserende wetenschappelijke handelsmerk.

Scrol verder en ontdek meer

EEN GEHEIM WETENSCHAPPELIJK HANDELSMERK

Dit gepatenteerde complex is al vier decennia een goed bewaard geheim en vormt de basis van bijna alle huidverzorgingsproducten van La Prairie sinds de oprichting van het merk in 1978. Het is de bouwsteen waarop de zoektocht van La Prairie naar tijdloze schoonheid is gebaseerd.
Het geeft leven en energie terug aan de cellen waar schoonheid ontstaat en verbetert zo het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Lees meer
Ontdek alle collecties
EEN VITALISERENDE FORMULE

Het exclusieve Cellular Complex richt zich op de belangrijke cellen en de bestanddelen van de extracellulaire matrix, voor een jeugdige uitstraling van de huid. Het werkt in verschillende lagen van de huid en zorgt eerst voor het eigen beschermingsmechanisme van de huid door het natuurlijke afweersysteem te bevorderen en het vermogen om vocht vast te houden te verbeteren. Het exclusieve Cellular Complex verbetert ook het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en levert energie aan de cellen om het natuurlijke herstelproces van de huid te stimuleren en de schade als gevolg van huidveroudering te corrigeren.
Het exclusieve Cellular Complex geeft nieuw leven en energie terug aan juist die cellen waar schoonheid begint.
Het exclusieve Cellular Complex is sinds zijn ontstaan geëvolueerd, dankzij nieuw onderzoek dat de formulering ervan heeft verfijnd en bevorderd. In de loop der jaren werd een ultramodern proces ontwikkeld – de basis voor het exclusieve Cellular Complex zoals we het vandaag de dag kennen.

Lees meer
De andere hoofdstukken
Binnenkort

Krijg exclusieve vroegtijdige toegang tot La Prairie's toekomstige Editorial-sectie en verdiep u in onze wereld.