Hoofdstuk Een

DE LEGENDE
VAN LA PRAIRIE

Wat als de zoektocht naar het heroveren van tijd niet alleen gaat om het toevoegen van jaren aan het leven, maar ook om het toevoegen van leven aan de jaren?

Scrol verder en ontdek meer

Aan de ongerepte oevers van het Zwitserse Meer van Genève werd Clinique La Prairie met één enkel doel opgericht: het bieden van de weg naar verjonging. Dr. Paul Niehans, briljant academicus aan de Universiteit van Zürich, was ervan overtuigd dat wetenschap de sleutel vormde tot het ontrafelen van de geheimen van de eeuwige jeugd. Na jaren van onderzoek kwam hij in 1931 tot een doorbraak in de kliniek en ontwikkelde de cellulaire therapie – met verbluffende resultaten.
Zijn aanpak was even gedurfd als effectief. Het nieuws deed op discrete wijze de ronde onder de elite van de maatschappij, waardoor kunstenaars, vorsten en wereldleiders naar de speciale kliniek afreisden, die al snel een toevluchtsoord van verjonging werd — een plek waar de tijd stil stond.

Lees meer

Diezelfde moed heeft La Prairie al vanaf haar oprichting gekenmerkt.
Geïnspireerd door de kliniek, creëerde La Prairie haar exclusieve Cellular Complex. Gebaseerd op de wetenschap van cellulaire therapie, is het exclusieve Cellular Complex een goed bewaard geheim dat de kern van La Prairie vormt. La Prairie heeft wetenschap verheven tot kunst door het blijven ontwikkelen van baanbrekende en toch sublieme formules op basis van de meest kostbare en luxe ingrediënten zoals rijke kaviaar, zeldzaam platina en weelderig goud.
La Prairie blijft deze traditie van kunst, wetenschap en grensverleggende excellentie trouw voortzetten, waarbij Zwitserse precisie, wetenschappelijke innovatie, kostbare ingrediënten en een subtiel uitgedrukte, magische ervaring gebaseerd op resultaat samenkomen. De zoektocht van La Prairie is een belofte geworden – de belofte van tijd.

Lees meer
De andere hoofdstukken
Binnenkort

Krijg exclusieve vroegtijdige toegang tot La Prairie's toekomstige Editorial-sectie en verdiep u in onze wereld.