Art Basel Ontdekken

WAVE

ART BASEL IN MIAMI BEACH 2019

Bekijk de nieuwste editie
Over de samenwerking
DE ARTISTIEKE SAMENWERKING
LA PRAIRIE EN ART BASEL
LA PRAIRIE EN ART BASEL

Art Basel, de gerenommeerde kunsttentoonstelling in Bazel, Zwitserland, is 's werelds meest vooraanstaande kunsttentoonstelling voor moderne en hedendaagse werken. Er worden ook shows in Miami Beach en Hongkong georganiseerd. Elke show wordt vormgegeven door haar gaststad en regio, wat elke show uniek maakt – het unieke karakter wordt weergegeven door de deelnemende galeries, de gepresenteerde kunstwerken en de inhoud van de parallelle programmering, tot stand gebracht in samenwerking met lokale institutionele partners.

Lees meer
DOOR HET OOG VAN DE KUNST
DOOR HET OOG VAN DE KUNST

Met behulp van zeldzame, kostbare ingrediënten blijft La Prairie de codes van luxe huidverzorging kraken. Elke La Prairie-formule is gebaseerd op de overtuiging dat het creatieve proces van de wetenschapper verwant is aan dat van de kunstenaar, en begint daarom met een gedurfde visie.

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking tussen La Prairie en Art Basel, die volgens ons perfect past bij onze zoektocht naar tijdloze schoonheid en onze passie voor durf", aldus Patrick Rasquinet, directeur en CEO van La Prairie Group. "Van het nauwkeurige onderzoek achter de wetenschappelijke doorbraken tot de weelderige formules die de zintuigen omhullen en van de juweelachtige, zorgvuldig ontworpen verpakkingen tot de superieure service: kunst is niet alleen wat La Prairie is, maar ook wat wij doen”, voegt hij eraan toe.

Die innovatieve geest wordt weerspiegeld in de wereld van de hedendaagse kunst. "Art Basel halen invloedrijke mensen vanuit de internationale kunstgemeenschap bij elkaar die proberen de grenzen van wat mogelijk is op te zoeken, en daarom vinden we dat een samenwerking met La Prairie een weerspiegeling is van de waarden van Art Basel", aldus Marc Spiegler, Global Director van Art Basel.

Lees meer
De Art Basel Edities
Miami Beach 2019
Meeslepende lichtinstallatie
Ontdek de Editie
Sleep en selecteer de editie