Skin Caviar

Collection

LIFTEND EN VERSTEVIGEND

TIJD VERRIJKT MET LEVEN

KAVIAARWETENSCHAP
Met de lancering van Skin Caviar maakte La Prairie de gedurfde keuze voor het gebruik van Caviar Extract, verkregen uit de diepten van rijke wateren, om de huid te doordrenken met de bron van leven. Kaviaarwetenschap blijft, na ruim 35 jaar, nog steeds verrassen, en heeft zich sinds haar ontstaan voortdurend ontwikkeld om uitzonderlijke lifting en versteviging te bieden, gecombineerd met baanbrekende resultaten. Bij elke herontwikkeling van La Prairie worden de voordelen van kaviaar versterkt en vergroot.
ONDERZOEK
Dankzij een artistieke visie op onderzoek, beheerst La Prairie de kunst van kaviaar, waarbij innovatieve technieken worden toegepast om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, kaviaar van de hoogste kwaliteit te verkrijgen en haar essentie vast te leggen in unieke, sublieme formules. Net als een meesterwerk dat zich ontwikkelt in de handen van een kunstenaar, onthult 35 jaar aanbrekend kaviaaronderzoek bij elke Skin Caviar-innovatie de geheimen van dit kostbare ingrediënt.
TRANSFORMATIE
Gewonnen uit Zwitserse wateren dat rijk is aan leven, vormt Zwitsers kaviaar van La Prairie de essentie van pure kracht. Door haar natuurlijke vorm te ontwikkelen naar krachtige componenten die de huid liften en verstevigen, ondergaat dat potentieel een metamorfose. Delicate en zorgvuldige methoden van extractie, destillatie, centrifugatie en vermenging resulteren in een gedurfde interpretatie van wetenschap en kunst.
CAVIAR INFINITE
CAVIAR EXTRACT
CAVIAR WATER
CAVIAR ABSOLUTE
CAVIAR PREMIER
CAVIAR RETINOL

De zes componenten van kaviaar

CAVIAR INFINITE

ONTWERP
De filosofie van The House La Prairie is vastgelegd in de iconische kobaltblauwe verpakkingen van de Skin Caviar Collection. Ontworpen naar de codes van Bauhaus en doordrenkt met de kleur van Niki de Saint Phalle's iconische “Nanas”-sculpturen, is het een eerbetoon aan een cruciale ontmoeting tussen La Prairie en de kunstwereld, aan de fusie van kunst en wetenschap die kenmerkend is voor La Prairie.
KOBALTBLAUW
Kobaltblauw is de belichaming van vrouwelijkheid, durf en kracht. Toen La Prairie kennismaakte met het kobaltblauw van Niki de Saint Phalle, werd het verband tussen de Skin Caviar Collection en de sprekende kwaliteiten van de kleur duidelijk: alleen kobaltblauw zou volstaan. Vrouwelijkheid, omdat kaviaar leven is. Kaviaar is de essentie van het leven, en wat is er vrouwelijker dan het leven zelf te bekrachtigen? Durf, want het was pure durf om er alleen al aan te denken om huidverzorging te combineren met kaviaar – een gewaagd, verrassend idee. En het was pure durf om dat idee vervolgens te realiseren. Kracht, want de wetenschappers van La Prairie hadden de fenomenale effectiviteit van kaviaar om de huid te liften en te verstevigen ontdekt en ze waren enthousiast - gedreven zelfs - over het potentieel dat hun pas ontdekte Kaviaarwetenschap bezat. Kobaltblauw werd gekozen als de kenmerkende kleur van Skin Caviar en hiermee werd een icoon gecreëerd.
INTERPRETATIE
Het ontwerp van het icoon Skin Caviar Harmony L'Extrait, verkrijgbaar in onze La Prairie verkooppunten, is geïnspireerd door de zuiverheid en eenvoud van de Bauhaus-beweging, en is een dynamisch samenspel tussen vorm en functie. Uitgevoerd in het kenmerkende kobaltblauw van de collectie, wekken evenwichtige ronde vormen de indruk van onmiskenbare harmonie.

Blijf ontdekken

PLATINUM RARE

Collection

SKIN CAVIAR COMPLEXION

Collection

WHITE CAVIAR

Collection

PURE GOLD

Collection