RITUELEN

DE BRON VAN HAUTE-REJUVENATION

DE COMBINATIE VAN SAVOIR-FAIRE MET EXCEPTIONELE HUIDVERZORGENDE VOORDELEN

Haute couture, horlogerie, joaillerie – de métiers die vakmanschap tot een hoge kunst verheffen – bestaan in een unieke wereld die draait om een sterrenstelsel van gedurfde creativiteit, meesterlijke savoir-faire, de meest voortreffelijke materialen en een exclusieve ontmoeting met het buitengewone.

Bij het ontwikkelen van haar huidverzorging past La Prairie dezelfde principes toe als die van de maisons, van de zorgvuldige selectie van haar ruwe, kostbare ingrediënten tot de deskundige formulering van haar producten en het sublieme ontwerp van de verpakking. Misschien wel het meest exemplarische voorbeeld van deze waarden van vakmanschap is de Platinum Rare Collection , die een voortreffelijke ervaring biedt die gelijkstaat aan genot, een droom die uit verlangen ontstaat – net als de meest decadente creaties van een echt luxe huis.

De combinatie van de waarden van luxe bekwaamheid en exceptionele huidverzorgende voordelen definieert de ware essentie van haute-rejuvenation – La Prairie’s kwaliteit van hoge kunst om een jeugdige uitstraling te laten herleven. Met deze filosofie herdefinieert de Platinum Rare Collection verjonging zoals we die nu kennen. Haute-rejuvenation belichaamt niet alleen de tradities van de unieke bekwaamheid van La Prairie – gedurfde innovaties, gespecialiseerd vakmanschap, het gebruik van de meest waardevolle, zeldzame ingrediënten en een verfijnde, betoverende ervaring – het tilt ze naar een hoger niveau.

De haute-rejuvenation van Platinum Rare begint met de nieuwste innovatie uit de Zwitserse laboratoria van La Prairie: Platinum Rare Cellular Life-Lotion, een nieuw begin voor uw huid. De lotion biedt een ongeëvenaarde formule, verkregen uit de bron van leven. Geïnspireerd door de eeuwige schoonheid en kracht van platina, daar waar ultieme verjonging begint.

HET ENIGE METAAL DAT EEN KONING WAARDIG IS

Lodewijk XVI van Frankrijk verklaarde dat platina, met zijn subtiele glans en verfijnde kleur, het enige metaal mocht zijn dat in Versailles werd gebruikt om de tafels en coiffeuses van het hof te decoreren. Sindsdien is platina, briljant en verfijnd, het ultieme symbool van exclusiviteit. Het is deze exclusiviteit – deze zeldzaamheid – die platina het toppunt van excellentie maakte. Het is de ultieme manier om smaak, elegantie en gratie uit te drukken. De wetenschappers van La Prairie hebben echter ontdekt dat zijn schoonheid verder gaat dan het inspirerende uiterlijk. Het versterkt verjongende peptiden en vormt het hart van elk Platinum Rare-product, geselecteerd als een ruw juweel dat in de handen van de deskundige ambachtsman wordt getransformeerd.

DE START VAN VERJONGING KOMT VAN BINNENUIT

Net als de andere producten van de collectie is Platinum Rare Cellular Life-Lotion verrijkt met de eeuwigheid van platina. Als resultaat van jarenlang onderzoek – de tijd die nodig is om een product van haute-vakmanschap te creëren – biedt het de essentiële eerste stap in het Platinum Rare haute-rejuvenation huidverzorgingsritueel. Platinum Rare Cellular Life-Lotion is een essence-in-lotion die helpt de jeugdige uitstraling van de huid te stimuleren door de belangrijkste cellulaire ontgiftingsprocessen te ondersteunen – voor een huid die is gezuiverd, vernieuwd en gereset: optimaal voorbereid om te profiteren van de verjongende behandelingen die volgen.

UITZONDERLIJK DESIGN
Platinum Rare Cellular Life-Lotion

Zoals alle producten in de Platinum Rare Collection, vestigt het ontwerp van de flacon van Cellular Life-Lotion nauwkeurige aandacht op het detail, waarin de waarden van haute-vakmanschap weerklinken. Ontworpen in diepe tonen van amethist, waarbij elke lijn van de slanke, gestroomlijnde flacon in een andere overgaat. Elk oppervlak, elk facet van de dop is gevormd om het licht op een onverwachte en verrassende manier te vangen, als een vakkundig geslepen juweel. Het is gebeeldhouwd met zorgvuldige aandacht voor symmetrie, visueel evenwicht en harmonie, en weerspiegelt de haute-rejuvenation die het herbergt.