PAARS

Onder de ogen verschijnt een donkerpaarse tint. Deze paarse kleur ontstaat door hemoglobine uit broze bloedvaten en het lage zuurstofgehalte. Dit is voornamelijk zichtbaar onder de ogen, waar de huid uiterst dun is.

ROOD

Blootstelling aan externe stressfactoren zoals uv-stralen, irriterende stoffen en vrije radicalen kan leiden tot ontsteking en verwijding van de haarvaten in de diepere huidlagen. De huid is rood en oneffen, waarbij de natuurlijke uitstraling vermindert.

GEEL

Oxidatieve stress als gevolg van overmatige vrije radicalen kan leiden tot afbraak van proteïnen, inclusief collageenglycatie in de lederhuid, met als resultaat een ongezond uitziende, gele gloed die de innerlijke uitstraling van de huid vermindert.

BRUIN

Door blootstelling aan de uv- en infraroodstralen van de zon en blauw licht dat voornamelijk afkomstig is van digitale schermen, kan de melanineproductie in de opperhuid worden versneld, wat resulteert in bruine vlekjes die de natuurlijke helderheid van de huid verminderen.

GRIJS

Stof en afvalstoffen hopen zich op in de hoornlaag, de bovenste laag van de opperhuid, waardoor zich een laag op het huidoppervlak vormt die het natuurlijke, gezond uitziende licht van de jeugdige huid vermindert.

The White Caviar
Science

The White Caviar
Science

The White Caviar
Science

KLEUR ONTCIJFERD

Het kleurenspectrum van de huid bestaat uit van nature voorkomende pigmenten die verbonden zijn met de verschillende huidlagen. Met de jaren kunnen deze pigmenten duidelijker zichtbaar worden, waardoor de natuurlijke helderheid van de huid wordt verminderd.

Start de ervaring
"Ontdek meer over hoe chromatische verstoringen de helderheid van de huid aantasten "
Scrol en ontdek meer over elke chromatische verstoring

THE WHITE CAVIAR EXPERIENCE, ONTCIJFERD

Om de huid buitengewoon te verhelderen, hebben de wetenschappers van La Prairie een volledig ritueel ontwikkeld dat chromatische verstoringen vermindert en lichtreflectie verbetert.
Herbeleef de ervaring

Kantel uw apparaat

Voor de beste paginaweergave dient u uw apparaat naar de landschapsstand te kantelen.