WHITE CAVIAR

COLLECTION

VERHELDEREND EN VERSTEVIGEND

"Architectuur is de wijze, nauwkeurige en prachtige balans van vormen die samenkomen in het licht."

LE CORBUSIER

ONTWERP

De relatie tussen vorm en functie, tussen schoonheid en doel, staat centraal in de Bauhaus-filosofie. De esthetiek van La Prairie's benadering van design is een weerspiegeling van deze essentiële symbiose. De strakke vorm van de parelmoerachtige, cilindrische verpakking van White Caviar Eye Extraordinaire en White Caviar Crème Extraordinaire wordt geaccentueerd door een stralende, fraai vormgegeven ring die de kaviaarparels die de collectie kenmerken weerspiegelt. De hoogglans zilveren dop opent als een juwelenkistje en onthult een geïntegreerde, lichtreflecterende spiegel.

Lees meer

INTERPRETATIE

Geïnspireerd door de architectuur van het licht, weerspiegelen de boetieks van La Prairie een artistieke interpretatie van de interactie tussen licht en vorm In deze uiterst eenvoudige, maar elegante vorm, met zijn zachte rondingen, verandert het licht de weergave van vorm.

Lees meer

MECHANISME

Met een enkele druk op de ingebouwde knop wordt een innovatieve airless pomp – ontworpen om de verhelderende eigenschappen van Lumidose te behouden – geactiveerd die de perfecte dosis zuivere, witte crème vrijgeeft, voor een buitengewoon verhelderde uitstraling.

Lees meer

INGREDIËNTEN

GOUDEN KAVIAAR

LUMIDOSE

Gouden Kaviaar glinstert. Dit meest onderscheidende ingrediënt is speciaal door de wetenschappers van La Prairie geselecteerd om de kracht van het leven aan de White Caviar Collection toe te voegen. Gouden Kaviaarextract, verkregen uit deze stralende parel, verstevigt de huid en zorgt voor betere lichtreflectie.

Lees meer

Na jaren van onderzoek waarbij 50.000 actieve ingrediënten zijn onderzocht om het meest krachtige verhelderende ingrediënt te vinden, werd Lumidose door de wetenschappers van La Prairie geïdentificeerd. Dit revolutionaire gepatenteerde molecuul is het meest effectief in het ondersteunen van de remming van melaninevorming, het pigment dat donkere vlekjes veroorzaakt.

Lees meer

Blijf ontdekken

PLATINUM RARE

Collection

SKIN CAVIAR

Collection

SKIN CAVIAR COMPLEXION

Collection

RADIANCE

Collection