2022
2021
2020
2018
2017
2016
2012
2010
2008
2006
1998
1987
1978
1960
1953
1950
1931
2022

EEN NIEUWE IDENTITEIT

Sluiten
Geïnspireerd op de eerste visuele uiting van ons luxury house in Clinique La Prairie in de jaren 30, is het logo van La Prairie opnieuw vormgegeven in een elegante, architectonische typografie die speciaal voor La Prairie House is ontworpen. In 2022 onthult La Prairie haar vernieuwde logo: een fusie van het verleden, heden en toekomst.
2021

PROTOCOL

Sluiten
Een nieuwe mijlpaal in de wetenschap van de Haute-Rejuvenation. Met het Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol bereikt Dr. Niehans' droom van de eeuwigheid zijn hoogtepunt.
2020

KAVIAARFUSIE

Sluiten
La Prairie heeft Skin Caviar Liquid Lift geperfectioneerd door haar twee krachtigste en meest geavanceerde kaviaartechnologieën voor het eerst in één ongeëvenaard serum te combineren.
LIQUID LIFT
SKIN CAVIAR
LIQUID LIFT
Ontdek Skin Caviar Liquid Lift
2018

CAVIAR PREMIER

Sluiten
La Prairie's meesterwerk is geperfectioneerd met Caviar Premier. Het potentieel van kaviaar wordt voor het eerst ten volle benut met La Prairie's baanbrekende kaviaarwetenschap.
2017

ART BASEL

Sluiten
La Prairie werkt samen met Art Basel, 's werelds meest toonaangevende kunstplatform, in een nooit eerder vertoond initiatief dat de zoektocht van La Prairie naar tijdloze schoonheid perfect weerspiegelt.
2016

KAVIAARWATER

Sluiten
Met Skin Caviar Essence-In-Lotion worden de meest delicate componenten van kaviaar voor het eerst gevangen in dit pure, krachtige, uiterst geconcentreerde pre-serum.
ESSENCE-IN-LOTION
SKIN CAVIAR
ESSENCE-IN-LOTION
Ontdek Essence-In-Lotion
2012

LIQUID LIFT

Sluiten
Een nieuwe, luxe lifting wordt gelanceerd, Skin Caviar Liquid Lift, het huidverzorgingsfenomeen voor een direct liftend effect en versteviging van de huid.
2010

VERHELDERENDE LUXE

Sluiten
La Prairie combineert de uitzonderlijke, verhelderende voordelen van gouden kaviaar met vloeibare kristallen om de huid te verstevigen en te voeden, en geeft haar tegelijkertijd een subtiele uitstraling.
2008

ULTIEME VERJONGING

Sluiten
La Prairie ontwikkelt Platinum Rare Cellular Cream, die zichtbaar alle tekenen van huidveroudering transformeert met de krachtige anti-aging voordelen van platina, het kostbaarste metaal ter wereld.
2006

DE GOUDEN STANDAARD

Sluiten
La Prairie geeft de huid een 24-karaats glans met de lancering van de Radiance Collectie. Dit is de eerste lijn die goud, kwarts, vloeibare kristallen en lichtweerkaatsende pigmenten bevat. Vitaliteit en helderheid worden van binnenuit verbeterd.
1998

FENOMENALE LIFTING EN VERSTEVIGING

Sluiten
Met de lancering van Skin Caviar Luxe Cream herontwikkelt La Prairie de originele Skin Caviar tot een weldadige gezichtscrème en verklaart: “Huid noch geest zullen ooit nog hetzelfde zijn”.
LUXE CREAM
SKIN CAVIAR
LUXE CREAM
Ontdek Skin Caviar Luxe Cream
1987

KAVIAARPARELS

Sluiten
La Prairie creëert een fenomeen in huidverzorging met de introductie van Skin Caviar, het eerste ingekapselde afgiftesysteem om actieve ingrediënten uit echte kaviaar te behouden.
1978

DE START VAN EEN CELLULAIRE REVOLUTIE

Sluiten
In haar eeuwige zoektocht naar tijdloze schoonheid liet La Prairie zich inspireren door de vooruitstrevende verjongingsbehandelingen van de kliniek en van Paul Niehans, en ontwikkelde het exclusieve Cellular Complex.
1960

PUBLICATIE

Sluiten
Dr. Niehans publiceert de resultaten van zijn baanbrekende onderzoek in Introduction to Cellular Therapy en bouwt hiermee zijn reputatie als visionaire innovator op.
1953

DE PAUS

Sluiten
Na een verjongingsbehandeling te hebben gegeven aan Paus Pius XII, verwierf de kliniek internationale erkenning.
1950

CLINIQUE LA PRAIRIE

Sluiten
In haar vroege dagen ontving de kliniek vele invloedrijke personen uit de elite van de maatschappij. Wereldleiders, kunstenaars en andere bekendheden bezochten Clinique La Prairie om te genieten van de ongerepte omgeving en verjongingsbehandelingen.
1931

PAUL NIEHANS

Sluiten
Dokter Paul Niehans start met zijn baanbrekende werk in cellulaire therapie bij Clinique La Prairie.
Scrol verder voor meer