DE DURF

Door de transformatie van zijn natuurlijke staat in krachtige componenten die de huid liften en verstevigen, ondergaat dat potentieel een metamorfose. Dankzij voortdurend onderzoek en nieuwe technologische ontwikkelingen heeft de Skin Caviar Collection zich sinds haar ontstaan kunnen ontwikkelen om altijd exceptionele liftende en verstevigende voordelen te bieden, gecombineerd met geavanceerde resultaten en voortreffelijke texturen.

Delicate en strikte methoden van extractie, destillatie, centrifugatie en vermenging resulteren in een gedurfde interpretatie van wetenschap en kunst.

De Skin Caviar Collection blijft na 30 jaar nog altijd verrassen. Na de doorbraak van kaviaarextract, creëerde La Prairie in 2016 kaviaarwater. Het resultaat van een delicaat destillatieproces, dat de essentie van kaviaar benut voor een verfijnde maar krachtige boost aan de Skin Caviar Experience La Prairie’s kaviaarinnovatie – Caviar Absolute – is ontwikkeld met behulp van een dynamisch proces dat de meest krachtige voedingsstoffen uit kaviaar haalt, ze isoleert en combineert om hun kracht beter te kunnen benutten.

Nu luidt Caviar Premier een nieuw tijdperk van kaviaarwetenschap in. De kracht van Caviar Premier zit hem in de rijkdom van zijn componenten. De baanbrekende kaviaarwetenschap van La Prairie verrijkt het natuurlijke kaviaarextract met biotechnologische versies van kaviaar, voorheen onmogelijk te isoleren. De grenzen van mogelijkheden worden opgezocht om het potentieel van kaviaar voor het eerst ten volle te kunnen benutten. Het krachtige resultaat is Caviar Premier. Met elke kunstzinnige interpretatie van kaviaar wordt La Prairie’s zoektocht naar tijdloze schoonheid een belofte.

De Skin Caviar Collection is het toppunt van wetenschap en luxe. Alle producten van de collectie zijn verrijkt met de voordelen van kaviaar en La Prairie’s Exclusive Cellular Complex, dat gebruikmaakt van ultramodern biotechnologisch onderzoek om nieuw leven en energie te geven aan juist die cellen waar schoonheid begint. Als pure verwennerij voor de huid verbetert de Skin Caviar huidverzorging de elasticiteit en teint van de huid aanzienlijk. De huid voelt verstevigd en gelift.

 

Lees meer