HET RITUEEL

La Prairie’s Skin Caviar Experience begint met de essentie van kaviaar – Skin Caviar Essence-in-Lotion. Het is rijk aan kaviaarwater en de allereerste stap in elk huidverzorgingsritueel om de huid voor te bereiden op de behandelingen die volgen.

Vervolgens ondergaat de huid een luxe instant lift met Skin Caviar Liquid Lift, ontworpen met twee vormen van kaviaar die deze krachtige bron van leven bevatten - Caviar Premier voor een ongeëvenaard liftend effect en Caviar Absolute om volume te herwinnen - de vernieuwde Skin Caviar Liquid Lift verrijkt de huid met het leven zelf. Er ontstaat een nieuwe harmonie in het gezicht.

De Experience wordt vervolgd met de ultieme liftende en verstevigende behandeling met kaviaarextract, speciaal voor de delicate huid rond de ogen. Skin Caviar Luxe Eye Cream pakt de tekenen van veroudering rond de oogzone aan met een uiterst zachte textuur die versmelt met de huid.

De legendarische lifting van Skin Caviar Luxe Cream volgt, een liftend en verstevigend fenomeen, verrijkt met een krachtige concentratie van het kostbare Caviar Premier. Skin Caviar Luxe Cream voedt zowel de huid als de zintuigen terwijl het de huid lift en verstevigt. Doordat La Prairie u de luxe van keuze biedt, kunt u van dezelfde liftende en verstevigende voordelen van Skin Caviar Luxe Cream genieten met de lichtgewicht formule van Skin Caviar Luxe Cream Sheer.

De Skin Caviar Ervaring wordt afgesloten met een combinatie van kostbare kaviaar en perfectie. Skin Caviar Foundation Sunscreen SPF 15 biedt direct een natuurlijk uitziende perfectie die moeiteloos met de huid versmelt. Deze foundation en de prachtige bijpassende concealer, beide verrijkt met kaviaarextract, geven de teint een frisse, verstevigde en verhelderde uitstraling – de ideale fusie van een huidverzorging met kaviaar en een perfectionerende dekking.

 

Lees meer