THE PLATINUM MOMENT

Bekijk de film

La Prairie presenteert The Platinum Moment, een moment waarop de tijd stilstaat.
Bekijk de film, begeleid door de exclusieve partituur van de gerespecteerde componist Max Richter.

DE GEPERFECTIONEERDE
PLATINUM RARE CREATIES
De combinatie van luxe savoir-faire en exceptionele huidverzorgende eigenschappen definieert de ware essentie van Haute-Rejuvenation – La Prairie's hoge kunst om een jeugdige uitstraling te laten herleven. Met deze filosofie herdefinieert de Platinum Rare Collection verjonging zoals we die nu kennen.
"PLATINUM"

Max Richter, een invloedrijk persoon in de post-minimalistische compositie, componeerde partituren voor film, televisie en toneel, inclusief de film Ad Astra, de spannende, emotionele ruimtereis uit 2019.

Richter componeerde Platinum exclusief voor La Prairie’s nieuwste film. Het intensieve Platinum is een eerbetoon aan de droomachtige dimensie van de tijd, het Platina-moment.

Lees meer
DE MAKING-OF

Max Richter nam Platinum op in de Air Studios in Londen, de belangrijkste opnamestudio van Groot-Brittannië, opgericht door Sir George Martin en waar 's werelds meest gevierde klassieke componisten en muzikanten te horen zijn.

Richter dirigeerde een 70-koppig orkest om een werk te maken dat de reis begeleidt waarop The Platinum Moment-film de kijker meeneemt.

Het begint met een gestage, ritmische puls die de reis door het tijdloze Zwitserse landschap volgt naar de Clinique La Prairie. Dan wordt de muziek intenser door opzwepende golven van strijkers die elkaar aanvullen, met als hoogtepunt een urgente intensiteit richting het Platina-moment.

Lees meer
“TIME SUSPENDED”

Naast Platinum, exclusief gecomponeerd voor La Prairie, stelde Max Richter een playlist samen, beschikbaar op Spotify, die is gewijd aan The Platinum Moment, een moment waar tijd lijkt stil te staan.

Klik hier of scan de Spotifycode.

Lees meer
THE PLATINUM STORY

Platina is afkomstig uit een verre uithoek van het universum. Het stortte zich op de aarde, en bracht zijn eigen dimensie van tijd met zich mee.

Met haar Haute-Rejuvenation creëert La Prairie het Platina-moment, een moment waar tijd lijkt stil te staan. Haute-Rejuvenation is meer dan een wetenschap, het is een uiting van de savoir-faire van La Prairie en biedt meer dan ooit de meest geavanceerde formules, een zintuiglijke beleving en prachtige, hedendaagse verpakkingen.

Lees meer