HET MEESTERWERK GEPERFECTIONEERD

Sommige objecten worden beschouwd als een meesterwerk. Niet alleen vanwege hun schoonheid of verfijning, maar ook omdat ze diepe emotie oproepen, of omdat ze kostbaar zijn, of misschien omdat ze een prachtig voorbeeld van innovatie, bekwaamheid of een filosofie van precisie vertegenwoordigen – omdat ze een belofte van wat mogelijk is bieden.

De Skin Caviar-collectie blijft na ruim 30 jaar nog steeds verrassen en ontwikkelt voortdurend om altijd exceptionele liftende en verstevigende voordelen te bieden, gecombineerd met geavanceerde resultaten. La Prairie maakte bij haar lancering de gedurfde keuze voor het gebruik van kaviaarextract. Aan de hand van voortdurend onderzoek en nieuwe technologische ontwikkelingen ontstond kaviaarwater, gevolgd door Caviar Absolute. Nu luidt Caviar Premier een nieuw tijdperk in kaviaarwetenschap in.

De kracht van Caviar Premier zit hem in de rijkdom van zijn componenten. De baanbrekende kaviaarwetenschap van La Prairie verrijkt het natuurlijke kaviaarextract met biotechnologische versies van de essentiële componenten van kaviaar, voorheen onmogelijk te isoleren. De grenzen van mogelijkheden worden opgezocht om het potentieel van kaviaar voor het eerst ten volle te kunnen benutten. Het krachtige resultaat is Caviar Premier.

De geperfectioneerde Skin Caviar Luxe Cream, verrijkt met de herontdekking van kaviaar, is een waar feest voor de zintuigen, gecombineerd met onovertroffen zichtbare resultaten. Door Caviar Premier te combineren met La Prairie’s exclusieve Cellular Complex, biedt het een fenomenale formule voor legendarische liftende en verstevigende voordelen. De heilzame werking van kaviaar is nog intenser en krachtiger. De huid ondergaat een volledige transformatie, dankzij buitengewoon liftende en verstevigende voordelen. De huid wordt gedefinieerd, verstevigd en verzorgd. Stevigheid en elasticiteit van de huid worden verbeterd. De iconische zintuiglijke beleving bevat een moderne interpretatie van Skin Caviar’s kenmerkende geur en een rijke textuur die direct door de huid wordt opgenomen, waarna de huid buitengewoon zacht aanvoelt.

 

Lees meer