0%

Ontdek

EEN VERHAAL VAN LUXE


La Prairie brengt haar vier zeldzame ingrediënten samen
– platina, goud, witte kaviaar, kaviaar –
als eerbetoon aan tijdloze schoonheid.

Ontdek nu

DE LEGENDE VAN LA PRAIRIE


Wat als de zoektocht naar het heroveren van tijd niet alleen gaat om het toevoegen van jaren aan het leven, maar om het toevoegen van leven aan de jaren?

Bekijk De Video


HET EXCLUSIEVE
CELLULAR COMPLEX


La Prairie's kenmerkende, vitaliserende wetenschappelijke
handtekening. Een goed bewaard geheim, al bijna
vier decennia lang.

Ontdek nu

TIJDLIJN ERFGOED


De oorsprong van La Prairie gaat terug tot 1931, maar
onze geschiedenis is meer dan een reeks data.

Ontdek nu
Terug

  1931

  DE KLINIEK EN PAUL NIEHANS

  Dokter Paul Niehans start met zijn baanbrekende werk in cellulaire therapie bij Clinique La Prairie.

  1950

  BEFAAMD

  Al in haar vroege dagen ontving de kliniek vele invloedrijke personen uit de elite van de maatschappij. Wereldleiders, kunstenaars en andere bekendheden bezochten Clinique La Prairie om te genieten van de ongerepte omgeving en verjongingsbehandelingen.

  1953

  DE PAUS

  Na een verjongingsbehandeling te hebben gegeven aan Paus Pius XII, verwierf de kliniek internationale erkenning.

  1960

  PUBLICATIE

  Dr Niehans publiceert de resultaten van zijn baanbrekend onderzoek in Introduction to Cellular Therapy, en bouwt hiermee zijn reputatie als visionair innovator op.

  1978

  DE START VAN EEN CELLULAIRE REVOLUTIE

  In haar eeuwige zoektocht naar tijdloze schoonheid liet La Prairie zich inspireren door de vooruitstrevende verjongingsbehandelingen van de kliniek en Paul Niehans, en ontwikkelde het Exclusieve Cellulair Complex.

  1987

  KAVIAARPARELS

  La Prairie creëert een fenomeen in huidverzorging met de introductie van Skin Caviar, het eerste ingekapselde afgiftesysteem om actieve ingrediënten verkregen uit echte kaviaar te behouden.

  1998

  FENOMENALE LIFTING EN VERSTEVIGING

  Met de lancering van Skin Caviar Luxe Cream, herontwikkelt La Prairie de originele Skin Caviar tot een weldadige gezichtscrème, en verklaart: “Huid noch geest zullen ooit nog hetzelfde zijn”.

  2006

  DE GOUDEN STANDAARD

  La Prairie geeft de huid een 24-karaats glans met de lancering van de Radiance Collectie. Dit is de eerste lijn die goud, kwarts, vloeibare kristallen en lichtweerkaatsende pigmenten bevat. Vitaliteit en helderheid worden van binnenuit verbeterd.

  2008

  ULTIEME VERJONGING

  La Prairie ontwikkelt Platinum Rare Cellular Cream, die zichtbaar alle tekenen van huidveroudering transformeert met de krachtige anti-aging voordelen van platina, het meest kostbare metaal ter wereld.

  2010

  VERHELDERENDE LUXE

  La Prairie combineert de uitzonderlijke, verhelderende voordelen van gouden kaviaar met vloeibare kristallen om de huid te verstevigen en te verzorgen, terwijl het de huid laat stralen.

  2012

  LIQUID LIFT

  Een nieuwe, luxe lifting wordt gelanceerd met het debuut van Skin Caviar Liquid Lift, het huidverzorgingsfenomeen voor een direct liftend effect en versteviging van de huid.

  2016

  KAVIAARWATER

  Met Skin Caviar Essence-in-Lotion worden de meest delicate componenten van kaviaar voor het eerst gevangen in dit pure, krachtige, uiterst geconcentreerde pre-serum.

  2017

  CAVIAR ABSOLUTE

  Skin Caviar Absolute Filler, de laatste innovatieve toevoeging aan de Skin Caviar Collectie, herstelt stevigheid en volume voor een vollere huid en verfijnde contouren. De huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

  2017

  30 JAAR THE ART OF CAVIAR

  La Prairie markeert het 30-jarig bestaan van haar iconische Skin Caviar. Om dit te vieren, werkt La Prairie samen met een selecte groep van hedendaagse kunstenaars aan The Art of Caviar, met een wetenschappelijke en artistieke innovatie.

  2017

  ART BASEL

  La Prairie werkt samen met Art Basel, 's werelds meest toonaangevende kunstplatform, in een nooit eerder vertoond initiatief dat de zoektocht van het merk naar tijdloze schoonheid perfect weerspiegelt.
   1931
   1950
   1953
   1960
   1978
   1987
   1998
   2006
   2008
   2010
   2012
   2016
   2017
   2017
   2017

    Chapters

    1. EEN VERHAAL VAN LUXE
    2. DE LEGENDE VAN LA PRAIRIE
    3. HET EXCLUSIEVE CELLULAR COMPLEX
    4. TIJDLIJN ERFGOED