Skin Caviar

COLLECTION

LIFTEND EN VERSTEVIGEND

TIJD VERRIJKT MET LEVEN

INSPIRATIE

Als het fundamentele eerbetoon aan verfijning is kaviaar sinds de tijd van de Tsaren een symbool van decadentie en genot. In de kleine, delicate, glinsterende zwarte parels bevindt zich een weelde die getuigt van diepgewortelde ideeën over extravagantie, luxe en het goede leven. La Prairie heeft zich door deze delicatesse laten inspireren en het verworven tot een exclusieve weelde voor de huid.

Lees meer

ONDERZOEK

Dankzij een artistieke visie op onderzoek beheerst La Prairie de kunst van kaviaar, waarbij innovatieve technieken worden nagestreefd om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, kaviaar van de hoogste kwaliteit wordt verworven en de beste delen daarvan in unieke sublieme samenstellingen worden gevangen. Als een meesterwerk dat zich ontwikkelt in de handen van een kunstenaar, wordt met elke Skin Caviar-innovatie 30 jaar van baanbrekend kaviaaronderzoek voortgezet en worden de geheimen van dit kostbare ingrediënt onthuld.

Lees meer

TRANSFORMATIE

Kaviaar, verkregen uit de zee waar het leven ontstond, is de essentie van pure potentie. Door de transformatie van zijn natuurlijke staat in krachtige componenten die de huid liften en verstevigen, ondergaat dat potentieel een metamorfose. Delicate en strikte methoden van extractie, destillatie, centrifugatie en vermenging resulteren in een gedurfde interpretatie van wetenschap en kunst.

Lees meer

De vier componenten van kaviaar

CAVIAR
EXTRACT

CAVIAR
WATER

CAVIAR
ABSOLUTE

CAVIAR
PREMIER

Een rijke bron van voedingsstoffen uit de zee die helpen de huid te voeden, het resultaat van een nauwkeurig, innovatief extractieproces.

Lees meer

Geproduceerd met behulp van een geavanceerd stoomdestillatieproces dat ervoor zorgt dat de meest kwetsbare actieve ingrediënten worden gedestilleerd.

Lees meer

Door middel van persen en centrifugeren worden de lipiden en eiwitten geïsoleerd om hun kracht beter op te vangen.

Lees meer

Het potentieel van kaviaar wordt voor het eerst ten volle benut met La Prairie’s baanbrekende kaviaarwetenschap die natuurlijk kaviaarextract met kaviaarmimetica verrijkt, waarbij de grenzen van de mogelijkheden worden opgezocht.

Lees meer
EEN GEVANGEN MYSTERIE
EEN GEVANGEN MYSTERIE
KOBALTBLAUW
KOBALTBLAUW
ONTWERP
ONTWERP

ONTWERP

La Prairie gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat elk aspect van de Skin Caviar Ervaring zowel inspireert als verwent. Behalve sculpturaal en minimalistisch zijn de verpakkingen van de Skin Caviar Collectie tevens voorwerpen van technologische bekwaamheid. Skin Caviar Liquid Lift heeft een baanbrekend mechanisme dat de kaviaarparels activeert en vermengt tot een zijdezacht serum. Met één klik worden de parels zichtbaar getransformeerd. Skin Caviar Absolute Filler heeft een innovatieve airless pomp die met een enkele druk op de ingebouwde knop de perfecte dosis crème vrijgeeft.

Lees meer

KOBALTBLAUW

Kobalt, het meest intense blauw, is de belichaming van mysterie. De kleur biedt een combinatie van stabiele en kalmerende eigenschappen met een klassieke diepte en zuiverheid, en straalt vertrouwen, intelligentie, eenheid, elegantie en verfijning uit. Het rustige karakter en de poëtische subtiliteit van kobaltblauw worden gevangen in de iconische glazen pot van de Skin Caviar Collection, waardoor elk Skin Caviar product een onmiddellijk herkenbare, emotionele status krijgt.

Lees meer

INTERPRETATIE

Dit icoon is geïnspireerd op de meest karakteristieke  designschool "Bauhaus". Een school die het idee van design en architectuur veranderde en een nieuwe manier van denken vormgaf. Bauhaus is diep geworteld in onze merkcodes en staat bekend om zijn geometrische maar elegante ontwerpprincipes. Het Ontstaan van Leven wordt uitgedrukt middels de iconische kaviaarparel.

Lees meer

Blijf ontdekken

PLATINUM RARE

Collection

SKIN CAVIAR COMPLEXION

Collection

WHITE CAVIAR

Collection

RADIANCE

Collection