PURE GOLD

Collection

REVITALISEREND, VOEDEND EN VERRIJKEND.

"Er is maar één ingrediënt dat de glans van het gouden uur kan nabootsen.

GOUD DEELTJES
VOEDENDE ACTIEVE INGREDIËNTEN
VOEDENDE ACTIEVE INGREDIËNTEN AAN GOUD GEBONDEN

THE PURE GOLD DIFFUSION SYSTEM

GOUD DEELTJES

EEN SCHITTERENDE ERVARING
De flacons van the Pure Gold Collection weerspiegelen een studie van ingetogenheid en zijn geïnspireerd op de minimalistische lijnen van de Bauhaus-traditie. De strakke lijnen van het ontwerp van geborsteld metaal in een elegante Zwitserse goudtint worden enkel onderbroken door een gepolijste gouden ring, waardoor de ervaring van de elegantie van het gouden uur wordt vereeuwigd.
TIJDLOZE ELEGANTIE
De visie van La Prairie – haar bestaansreden – is om een wereld van schoonheid te creëren zonder beperking van tijd: een wereld van tijdloze schoonheid. Daarom creëert La Prairie haar eerste herbruikbare verpakkingen. Het geborstelde metalen omhulsel en de dop van elke creatie zijn ontworpen om oneindig lang bewaard te blijven. Eenmaal leeg worden alleen de delicate uitneembare glazen flacons verwijderd en vervangen door nieuwe.
INTERPRETATIE
De verkooppunten van La Prairie weerspiegelen een artistieke interpretatie van het gouden uur in de kroon van de Alpen. Een oppervlak van leisteen, dat de mineraliteit van Zwitserland uitdrukt, afgewisseld met een goudader die een Zwitsers landschap tekent.

"Een soort gouden uur dat men zich een leven lang herinnert... Alles was magisch."

MARGARET BOURKE - WHITE

ZWITSERSE ALPEN

MATTERHORN

MUVERAN

OBERGABELHORN

ZWITSERSE ALPEN
MATTERHORN
MUVERAN
OBERGABELHORN

Blijf ontdekken

PLATINUM RARE

Collection

SKIN CAVIAR

Collection

SKIN CAVIAR COMPLEXION

Collection

WHITE CAVIAR

Collection