PLATINUM RARE

COLLECTION

HAUTE-REJUVENATION

“Tijd is een illusie.”

ALBERT EINSTEIN

Ingrediënten

PLATINA

HET EXCLUSIVE
PLATINUM MULTI-PEPTIDE

HET EXCLUSIVE
CELLULAR COMPLEX

La Prairie raakte geïntrigeerd door het potentieel van platina als een anti-verouderingselement in een tijd dat dergelijk wetenschappelijk onderzoek nog in de kinderschoenen stond. Overtuigd dat dit kostbare, zeldzame ingrediënt met de hoogste zuiverheid en kwaliteit zou kunnen worden getransformeerd tot een verjongend huidverzorgingsingrediënt, La Prairie heeft met ongekende toegewijding het onderzoek naar een hoger niveau weten te tillen door een formulering als geen ander te creëren. In 2008 wierp deze gedurfde beslissing zijn vruchten af. La Prairie vond een manier om het potentieel van platina ten volle te benutten en lanceerde het eerste huidverzorgingsproduct verrijkt met dit edelmetaal - Platinum Rare Cellular Cream. Sindsdien verrijkt La Prairie haar formules nog steeds met platina, in een complete Platinum Rare Collection voor ultieme verjonging.

Lees meer

Het nieuwe Platinum Multi-Peptide is een compact complex van drie verschillende peptiden die zich hechten aan sferisch platina en is ontworpen om verjongende activiteiten op celniveau te stimuleren. Het nieuwe Platinum Multi-Peptide helpt de huidbarrière te versterken, de vochtbalans te verbeteren en de levensduur van cellen te verlengen.

Lees meer

Het Exclusive Cellular Complex is het leeftijdstrotserende, vitaliserende, wetenschappelijke handelsmerk van La Prairie. Dit gepatenteerde complex is al vier decennia een goed bewaard geheim en vormt de basis van bijna alle huidverzorgingsproducten van La Prairie sinds de oprichting van het bedrijf in 1978. Het is de bouwsteen waarop de zoektocht van La Prairie naar tijdloze schoonheid is gebaseerd. Het Exclusive Cellular Complex richt zich op de belangrijke cellen en bestanddelen van de extracellulaire matrix, voor een jeugdige uitstraling van de huid. Het werkt in verschillende lagen van de huid en zorgt eerst voor het eigen beschermingsmechanisme van de huid door het natuurlijke afweersysteem te bevorderen en het vermogen om vocht vast te houden te verbeteren. Het Exclusive Cellular Complex verbetert ook het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en levert energie aan de cellen om het natuurlijke herstelproces van de huid te stimuleren en de schade als gevolg van huidveroudering te corrigeren. Inderdaad, het Exclusive Cellular Complex geeft nieuw leven en energie terug aan de cellen waar schoonheid begint.

Lees meer

TIJDLOOS ONTWERP

Aan het begin van de 21ste eeuw begon industrieel design de voorkeur te geven aan de kleur platina, een puur briljant grijs, om een toekomst vol beloftes en licht uit te dragen. Dankzij het gebruik in het ontwerp van allerlei objecten, van architectuur tot kunstinstallaties, is het de standaard voor modern design geworden en creëert het een blijvende invloed op hoe we onze omgeving bekijken en ermee omgaan. De sculpturale potten en flacons van de Platinum Rare Collection, strak en architecturaal, weerspiegelen de creatieve, inspirerende rijkdom die platina biedt. Ze zijn niet alleen bedoeld om de kostbare formules van Platinum Rare te behouden, maar om als kunstwerken te dienen, waardoor vergankelijkheid wordt getransformeerd tot een ware weergave van elegant design.

Lees meer

EEN DRIJFVEER VAN SCHOONHEID

Platina is op zichzelf al briljant, met een helderheid en zuiverheid die door geen enkel ander metaal wordt geëvenaard, maar het is zijn ingetogen elegantie en vermogen om de schoonheid van andere objecten te weerspiegelen die het zo waardevol maken. Niets anders dan platina benadrukt het vuur van een diamant, de rijke kleur van een smaragd, de diepte van een saffier het best. Van de Hope diamant tot de kroonjuwelen van de Britse monarchie, het is de discretie van platina, het vermogen om te flatteren zonder de aandacht op zichzelf te vestigen, die het tot een drijfveer van schoonheid maakt. Platina bevordert en verheft schoonheid zonder ermee te concurreren. Het is deze schitterende kwaliteit die La Prairie ertoe aanzette de Platinum Rare Collection te ontwikkelen – om de inherente, tijdloze schoonheid van de huid te onthullen, te benadrukken, te tonen.

Lees meer

INTERPRETATIE

De boutiques van La Prairie weerspiegelen een artistieke interpretatie van het Platinum Moment. Voorzien van een perfecte cirkelvorm - een eerbetoon aan Bauhaus - doorkruist door platina aderen die de mineralen van het kostbare ingrediënt omlijsten. Een knipoog naar de prachtige kleur van amethist, omringd door verschillende tinten donkergrijs - de kleur van platina.

Lees meer

"Een tijd waarin alles mogelijk is en de weerspiegeling van schoonheid overal aanwezig is"

HET PLATINA MOMENT

Het Platinum moment

Het Platinum moment – de tijd tussen licht en donker, wanneer de dag overgaat in de nacht of de nacht in de dag, wanneer de zon en de maan elkaar een kort, magisch moment ontmoeten – is een tijd waarin alles mogelijk is en de weerspiegeling van schoonheid alom vertegenwoordigd is. Het is een tijd die de volledige cirkel van de dag rondmaakt. Het is de tijd van vernieuwing, van verjonging. Een kostbare tijd. Een tijd voor onszelf. De luxueuze tinten van amethist van een aantal van de flacons en potten van de Platinum Rare Collection zijn geïnspireerd door het rijke palet van dat unieke moment van de dag en vormen een eerbetoon aan de magie van het Platinum moment. Het verfijnde ontwerp van de spatel die u bij een aantal crèmes in de Platinum Rare Collection vergezelt, is gevormd naar het alchemistische symbool voor platina. Een samensmelting van de zon en de maan, dat herinnert aan de kracht en de zachtheid van dit zeer kostbare metaal.

Lees meer

Blijf ontdekken

SKIN CAVIAR

Collection

SKIN CAVIAR COMPLEXION

Collection

WHITE CAVIAR

Collection

RADIANCE

Collection