PLATINUM RARE

COLLECTION

ULTIEME VERJONGING

“Het enige metaal dat een koning waardig is”

LODEWIJK XVI VAN FRANKRIJK

Haute-Rejuvenation

PLATINUM

PLATINUM
PEPTIDE COMPLEX

HET EXCLUSIEVE
CELLULAR COMPLEX

La Prairie raakte geïntrigeerd door het potentieel van platina als anti-verouderingselement in een tijd dat dergelijk wetenschappelijk onderzoek nog in de kinderschoenen stond. La Prairie was ervan overtuigd dat dit kostbare, zeldzame ingrediënt met de hoogste zuiverheid en kwaliteit zou kunnen worden getransformeerd tot een verjongend huidverzorgingsingrediënt, en zette zich er enorm voor in om het onderzoek naar een hoger niveau te tillen en een unieke formule te creëren. In 2008 wierp deze gedurfde beslissing zijn vruchten af. La Prairie vond een manier om het potentieel van platina ten volle te benutten en lanceerde het eerste huidverzorgingsproduct verrijkt met dit edelmetaal — Platinum Rare Cellular Cream. Sindsdien verrijkt La Prairie haar formules nog steeds met platina, in een complete Platinum Rare Collection voor ultieme verjonging.

Lees meer

La Prairie’s gepatenteerde Platinum Peptide Complex bestaat uit anti-aging peptidedeeltjes die gebonden zijn aan platinadeeltjes. Deze fusie van peptide en platina helpt de productie van collageen te stimuleren, essentieel voor een jonger uitziende huid. Het verbetert ook de elastineproductie, waardoor de huid terugkeert naar zijn oorspronkelijke, gladde, jeugdige uiterlijk. In combinatie met stabiliteitsbevorderend platina kunnen de peptiden hun verjongende werk efficiënt uitvoeren, resulterend in een huid die er gezonder, jonger en stralender uitziet.

Lees meer

Het exclusieve Cellular Complex is het leeftijdstrotserende, vitaliserende wetenschappelijke handelsmerk van La Prairie. Dit gepatenteerde complex is al vier decennia een goed bewaard geheim en vormt de basis van bijna alle huidverzorgingsproducten van La Prairie sinds de oprichting van het bedrijf in 1978. Het is de bouwsteen waarop de zoektocht van La Prairie naar tijdloze schoonheid is gebaseerd. Het exclusieve Cellular Complex richt zich op de belangrijke cellen en bestanddelen van de extracellulaire matrix, voor een jeugdige uitstraling van de huid. Het werkt in verschillende lagen van de huid en zorgt eerst voor het eigen beschermingsmechanisme van de huid door het natuurlijke afweersysteem te bevorderen en het vermogen om vocht vast te houden te verbeteren. Het exclusieve Cellular Complex verbetert ook het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en levert energie aan de cellen om het natuurlijke herstelproces van de huid te stimuleren en de schade als gevolg van huidveroudering te corrigeren. Inderdaad, het exclusieve Cellular Complex geeft nieuw leven en energie terug aan de cellen waar schoonheid begint.

Lees meer

EEN VORM VAN KUNST

La Prairie’s Platinum Rare Collectie is de essentie van Haute-Rejuvenation, de hoge kunst om jeugdigheid te doen herleven. Haute-Rejuvenation belichaamt de tradities van de unieke bekwaamheid van La Prairie – gedurfde innovaties, gespecialiseerd vakmanschap, het gebruik van de meest waardevolle, zeldzame ingrediënten en een verfijnde, betoverende ervaring.

Lees meer

EEN DRIJFVEER VAN SCHOONHEID

Platina is op zichzelf natuurlijk al briljant, met een helderheid en zuiverheid die door geen enkel ander metaal wordt geëvenaard, maar het is zijn ingetogen elegantie en vermogen om de schoonheid van andere objecten te reflecteren die het zo waardevol maken. Niets anders dan platina benadrukt het vuur van een diamant, de rijke kleur van een smaragd, de diepte van een saffier het best. Van de Hopediamant tot de kroonjuwelen van de Britse monarchie, het is de discretie van platina, het vermogen om te flatteren zonder de aandacht op zichzelf te vestigen, die het tot een drijfveer van schoonheid maakt. Platina bevordert en verheft schoonheid zonder ermee te concurreren. Het is deze schitterende kwaliteit die La Prairie ertoe aanzette de Platinum Rare Collection te ontwikkelen – om de inherente, tijdloze schoonheid van de huid te onthullen, te benadrukken, te tonen.

Lees meer

TIJDLOOS ONTWERP

Aan het begin van de 21ste eeuw begon industrieel ontwerp de kleur van platina te benutten, een puur briljant grijs, om een toekomst vol beloftes en licht uit te dragen. Dankzij het gebruik in het ontwerp van allerlei objecten, van architectuur tot kunstinstallaties, is het de standaard voor modern design geworden en creëert het een blijvende invloed op hoe we onze omgeving bekijken en ermee omgaan. De sculpturale potten en flacons van de Platinum Rare Collection, strak vormgegeven en architecturaal, weerspiegelen de creatieve, inspirerende rijkdom die platina biedt. Ze zijn niet alleen bedoeld om de kostbare formules van Platinum Rare te behouden, maar om als kunstwerken te dienen, waardoor een toilettafel wordt getransformeerd tot een ware tentoonstelling van elegant design.

Lees meer

"Een tijd waarin alles mogelijk is en de weerspiegeling van schoonheid overal aanwezig is"

HET PLATINA-MOMENT

Het Platina-moment

Het Platina-moment – de tijd tussen licht en donker, wanneer de dag overgaat in de nacht of de nacht in de dag, wanneer de zon en de maan elkaar een kort, magisch moment ontmoeten – is een tijd waarin alles mogelijk is en de weerspiegeling van schoonheid alom vertegenwoordigd is. Het is een tijd die de volledige cirkel van de dag rondmaakt. Het is de tijd van vernieuwing, van verjonging. Een kostbare tijd. Een tijd voor onszelf. De luxueuze tinten van amethist van een aantal van de flacons en potten van de Platinum Rare Collection zijn geïnspireerd door het rijke palet van dat unieke moment van de dag en vormen een eerbetoon aan de magie van het Platina-moment. Het verfijnde ontwerp van de spatel die u bij een aantal crèmes in de Platinum Rare-collectie aantreft, is gevormd naar het alchemistische symbool voor platina. Een fusie van de zon en de maan, dat herinnert aan de kracht en de zachtheid van dit zeer kostbare metaal.

Lees meer

Blijf ontdekken

SKIN CAVIAR

Collection

SKIN CAVIAR COMPLEXION

Collection

WHITE CAVIAR

Collection

RADIANCE

Collection