TOEGANKELIJKHEIDSVERKLARING

TOEGANKELIJKHEIDSVERKLARING LA PRAIRIE GROUP

La Prairie Group zet zich in voor digitale toegankelijkheid, conform de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1, Level A en AA, en voldoet aan de vereisten voor effectieve communicatie van de Americans with Disabilities Act (ADA) en andere toepasselijke regelgeving.
Om dit te bereiken werken wij samen met eSSENTIAL Accessibility om ons toegankelijkheidsprogramma te beheren en toezicht te houden op dit beleid. Hun toegankelijkheidsprogramma evalueert onze digitale producten voortdurend conform de beste praktijken en wordt ondersteund door een divers team van toegankelijkheidsprofessionals, waaronder gebruikers van ondersteunende technologieën. Het platform gaat bovendien verder dan de minimale nalevingseisen door een ondersteunende CX-technologietoepassing beschikbaar te maken voor klanten die moeite hebben met typen, gebaren, het bedienen van een muis of lezen. De applicatie is gratis te downloaden en bevat tools zoals muis- en toetsenbordvervanging, spraakherkenning, spraakhulp, handsfree/touchfree navigatie en meer.
Wij horen graag van u als u toegankelijkheidsbelemmeringen tegenkomt op onze digitale eigendommen. Neem contact op met de Klantenservice.