EEN TIPJE VAN DE SLUIER

Van haar ontstaan in een exclusieve kliniek aan de oevers van een Zwitsers meer tot het verwerven van’'s werelds meest zeldzame ingrediënten, en van het geheime werk dat plaatsvindt in de laboratoria tot de ontwikkeling van buitengewone resultaten, het mysterie van het huis La Prairie is onderdeel van haar essentie. Geïnspireerd door de magie van de feestdagen geeft La Prairie u een vluchtig kijkje achter de schermen, waarbij het meesterschap en de pracht van haar bekwaamheid worden onthuld.

HOOFDSTUK 1

RUWE PRACHT

De ontdekkingsreis begint in de diepten van de zeeën, in de eindeloze kloven van de aarde, in de kern van sterren die eeuwen geleden zijn gedoofd.
HOOFDSTUK 2

VOORTREFFELIJKE ALCHEMIE

De ontdekkingsreis zet zich voort naar de geheime wereld van La Prairie, een plek waar wetenschap wordt verheven tot kunst.
HOOFDSTUK 3

PUUR DESIGN

De ontdekkingsreis eindigt in de studio's van de ontwerpers van La Prairie, die formules tot leven brengen in sublieme verpakkingen.
Ontdek, selecteer en schenk het perfecte geschenk aan een speciaal iemand. Dompel uzelf onder in de wereld van La Prairie en ontdek een zorgvuldig samengestelde selectie creaties voor tijdloze schoonheid.